Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Beschoeiing plaatsen

Door beschoeiing te plaatsen zorgt u ervoor dat uw woning beter beschermd is van vochtproblemen en tegelijkertijd van een betere fundering geniet. In dat geval spreken we van onderschoeien. Daarin gaan wij naar de onderste funderingsplaat en diepen we deze uit. De beschoeiing plaatsen we ook op een droge manier waardoor vochtproblemen van de baan blijven. De werkwijze hiervoor zijn vrij complex waardoor u hiervoor het liefst beroep doet op een vakkundig bedrijf.

Laat beschoeiing plaatsen door een vakkundige onderneming

Hoe gaan we precies aan de slag bij het onderschoeien? Het uitgraven gebeurt door middel van een sleuftechniek, waarbij we tijdens het graven de buitenzijde beschoeien, zodat de druk op uw fundamentsmuren niet te hoog oploopt. Deze afwisseling tussen graven en beschoeiing plaatsen blijven we dan aanhouden totdat de gewenste diepte is bereikt. Vervolgens storten we het beton met de nodige wapeningen en zorgen we voor gladde wanden.

De voordelen van onderschoeien

Wat zijn dan precies de voordelen van beschoeiing plaatsen? Allereerst hoeft u zich geen zorgen maken dat u ruimte verliest in het op te richten gebouw. Daarnaast beschikt u bij het plaatsen van de beschoeiing meteen over goede kelderwanden. Deze projecten hebben ook een uitgebreide uitvoeringsvrijheid, waardoor uw ideeën vrijwel zeker te realiseren zijn. In elke kelder met stahoogte is het tevens mogelijk om te onderschoeien.

Neem contact op met onze vakmensen

Natuurlijk is een beschoeiing plaatsen iets waar veel precisie en vakmanschap voor nodig is. Daarvoor huurt u het liefst een ervaren bouwbedrijf voor in. Bij Bouwwerken Peetermans werkten wij reeds mee aan uiteenlopende projecten. Wij komen dan ook graag, alvorens de constructiewerken beginnen, langs voor een verkenningsgesprek waarbij we luisteren naar uw visie op het project. Vervolgens gaan wij enthousiast aan de slag om onder uw gebouw beschoeiing te plaatsen. Contacteer ons via het nummer + 32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen