Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonnen keerwanden

Een betonnen keerwand of meerdere keerwanden, die laat u natuurlijk produceren en leveren door een specialist. Denk bijvoorbeeld eens aan Bouwwerken Peetermans, werkzaam in de omgeving van Vlaams Brabant, Brussel en Antwerpen. Wij zijn al ruim 20 jaar actief als een specialist in het produceren van diverse soorten bouwwerken, waaronder betonnen kelders en keerwanden. Wij leveren onze producten zowel aan bedrijven in de industriële sector als aan particulieren en daarbij staat de wens van de klant steeds centraal. Het mag duidelijk zijn: voor betonnen keerwanden moet u zeker Bouwwerken Peetermans eens contacteren.

Bouwwerken Peetermans voor de meest stabiele betonnen keerwand of keerwanden

Voor betonnen bouwwerken van de hoogste kwaliteit bent u bij Bouwwerken Peetermans aan het juiste adres. Wij leveren enkel de meest solide betonnen kelders en keerwanden aan onze klanten. Wij hebben menig bedrijf al van stabiele keerwanden op aangepaste funderingszolen voorzien. Deze kunnen onder andere gebruikt worden als stockageboxen voor bouwmaterialen of om niveauverschillen op een terrein op te vangen. Ankers in het beton kunnen ervoor zorgen dat keermuren ook kunnen dienen als een fundering voor staalconstructies bijvoorbeeld.

Flexibele samenwerkingen

Bij Bouwwerken Peetermans houden we van flexibele samenwerkingen. Dat houdt in dat wij open staan voor snel reageren op veranderingen in het projectplan of in de prijsvraag. Bovendien combineren wij onze kleinschaligheid met materiaal van de hoogste kwaliteiten. Dat geeft ons de kans om flexibel samen te werken met onze klanten, leveranciers, architecten en ingenieurs. Heeft u interesse in de diensten van Bouwwerken Peetermans en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen betreffende betonnen keerwanden? Bel dan eens naar +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen