Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonwerken Antwerpen

Voor betonwerken in de provincies Vlaams Brabant en Antwerpen moet u bij Bouwwerken Peetermans zijn. Wij zijn reeds 20 jaar gespecialiseerd in betonwerken in de regio van Antwerpen in Vlaams Brabant. Doordat wij een gespecialiseerde prestatie kunnen combineren met een flexibele en persoonlijke aanpak kunnen wij u op maat helpen. De diensten die wij uitvoeren zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij hebben dan ook een hoogstaande reputatie opgebouwd in de regio van Vlaams Brabant en Antwerpen met betrekking tot betonwerken. Daarnaast gaan wij altijd voor een persoonlijke aanpak, daarnaast staat ook maatwerk hoog bij ons in het vaandel. Zodoende luisteren wij naar uw wensen en behoeftes en gaan we hiermee aan de slag. Dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking is voor ons dan ook heel belangrijk.

Hoogstaande betonwerken in Vlaams Brabant en Antwerpen

Bouwwerken Peetermans heeft een werkgebied met betrekking van betonwerken in de regio van Vlaams Brabant en Antwerpen. Daarnaast bieden wij diverse soorten diensten, waardoor wij vaak al onze klanten kunnen voorzien in hun wensen behoeftes. Zaken die wij onder andere kunnen realiseren zijn:

  • Gepolierde betonnen kelders;
  • Keerwanden en laadkades;
  • Parkeergarages met eventueel een bijbehorende inrit;
  • Algemene funderingen.

Wilt u meer weten over onze diverse mogelijkheden? Of heeft u nog bepaalde onduidelijkheden waar u tegen aan loopt? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar het telefoonnummer: 014 - 54 04 24. Onze medewerkers staan u graag te woord met advies op maat! Wij hopen u dan ook eens snel te mogen spreken.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen