Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Kelder aannemer

Bij kelder aannemer Bouwwerken Peetermans kan u terecht voor vragen, deskundig advies en realisatie van uw kelder. Ons kleinschalige bedrijf beschikt over eigen vervoer en materiaal, wat ons in staat om flexibel te zijn ten aanzien van samenwerkingen. Bovendien kunnen wij snel reageren op onder andere wijzigingen in prijsvragen, uitvoeringen van projecten en meerwerken. Een betonnen kelder heeft vele voordelen. Voor iedere bodem- en woonsituatie garandeert aannemer Bouwwerken Peetermans u een waterdichte kelder op maat.

Vraag de ervaren kelder aannemer naar de mogelijkheden

Bij de bouw van een kelder wilt u de zekerheid hebben dat u geen problemen krijgt met ongewenst vocht en scheurvorming. U wilt een kelder die u het gewenste comfort biedt en een meerwaarde is voor uw woning. Bouwwerken Peetermans is een ervaren kelder aannemer die garant staat voor kwaliteit, klantvriendelijke prijzen en goede service. Zowel particulieren als organisaties met bouwplannen kunnen bij ons terecht met vragen over de uitvoering van waterdichte kelders in beton. Wij helpen u hier graag verder mee.

Vraag om meer informatie

Aannemer Bouwwerken Peetermans maakt voor u de kelder die u wenst. Voor een gedetailleerde offerte, persoonlijk advies of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen