Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Kelder gieten

Bouwwerken Peetermans helpt u op maat, zo kunnen wij uw betonnen kelder helemaal aan de hand van uw wensen en behoeftes gieten. Wanneer wij een kelder gieten is deze dan ook zeer betrouwbaar, dit door het feit dat wij ter plaatse gewapend beton kunnen gieten. Zodoende kunnen wij u garanderen dat uw betonkelders geheel waterdicht zijn. Wij werken dan ook met een standaard van een driedubbele waterdichting. Wij staan achter onze diensten, zodoende geven wij een 10-jarige garantie wanneer er bepaalde problemen voordoen. Echter zijn wij er ook na deze 10 jaar nog steeds voor u. Wij denken met onze klanten mee. Een uitstekende service en een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Dus ook bij het gieten van uw kelder! Wanneer u meer wilt weten staan een van onze medewerkers voor u klaar om u op maat te helpen.

Uw kelder gieten met gewapend beton

Wanneer u uw kelder wilt gieten met gewapend beton laat u dit natuurlijk realiseren door een bedrijf die van wanten weet. Dan gaat u in zee met Bouwwerken Peetermans, zij helpen u op maat. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die zij u kunnen aanbieden kunt u het contactformulier invullen of bellen naar het telefoonnummer: 014 - 54 04 24. Onze medewerkers helpen u met vakkundig advies op maat.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen