Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Offerte kelder

Een definitieve en vrijblijvende offerte voor het bouwen van een waterdichte betonnen kelder stelt Bouwwerken Peetermans snel voor u op. Onze hoofdactiviteit is het bouwen van deze kelders in woningen, appartementen, rust- en verzorgingstehuizen. Wij gieten kelders ter plaatse in gewapend beton. Hierdoor zijn de wanden vele malen sterker dan traditioneel gemetselde kelders. Bovendien is de waterdichtheid gegarandeerd door deze werkwijze. Wij kunnen een kelder in alle vormen en afmetingen plaatsen en kunnen u van een duidelijke offerte op maat voorzien.

Een offerte opvragen voor een kelder

Bij Bouwwerken Peetermans kunt u een offerte opvragen voor de bouw van een kelder. Wij hebben vele jaren ervaring met kelderbouw en andere betonwerken. Wij kunnen kelders plaatsen voor particulieren en industrie. Wij maken gebruik van een driedubbele waterdichting, waardoor wij zonder problemen een 10-jarige aansprakelijkheid kunnen garanderen. Onze arbeiders zijn zeer ervaren en worden regelmatig bijgeschoold. Ze hebben dan ook altijd kennis over de nieuwste technieken en producten paraat.

Vraag de offerte op!

Wanneer u een kelder wilt laten bouwen, vraag dan snel de offerte op maat op bij Bouwwerken Peetermans. Ons zaakvoerder is bouwkundig ingenieur en kan de plannen voor kelderbouw snel en correct vertalen in een offerte op maat. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Bouwwerken Peetermans, via het nummer + 32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen