Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Kelderbouw

Een kelder bouwen van gewapend beton is een van de specialisaties van Bouwwerken Peetermans, een firma die is gespecialiseerd in kelderbouw. Door gebruik te maken van gewapend beton zijn de kelderwanden vele malen sterker dan de traditioneel gemetste wanden. Bovendien kunnen we de waterdichtheid van de kelder garanderen. Kelderbouw is onze hoofdactiviteit. Wij kunnen een kelder bouwen als basisfundering voor woningen, appartementencomplexen, rust- en verzorgingstehuizen. Wij leveren onze diensten aan de industrie aan, maar ook aan particulieren. Wij hanteren dan ook scherpe prijzen voor onze betonwerken. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Een kelder laten bouwen door een specialist op het gebied van kelderbouw

Een kelder laat u natuurlijk graag bouwen door een specialist op het gebied van kelderbouw. Kom dan ook naar Bouwwerken Peetermans. Wij hebben jarenlange ervaring met betonwerken, met als hoofdactiviteit kelderbouw. Wij kunnen een waterdichte kelder bouwen van gewapend beton. Het beton gieten wij ter plaatse. Hierdoor kunnen wij elke vorm en alle denkbare afmetingen realiseren voor de kelder. Wij leveren ook diverse opties voor kelderbouw. Zo kunnen wij droogzuiging en onderschroeiingen uitvoeren of een berlinerwand of secanspalenwand plaatsen.

Eigen voorzieningen

Bouwwerken Peetersmans beschikt over een compleet voorzien wagenpark. Deze bestaat momenteel uit vrachtwagens met kraan, een containervrachtwagen, bestelwagens en lichte vrachten, een bouwkraan met stroomgroep en heftrucks. Zowel kleinere als grotere werven kunnen wij van voldoende materiaal voorzien, wat een groot voordeel is. Wij zijn overigens vooral actief in de omgeving van Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Offerte opstellen

Op basis van een voorontwerp kunnen wij een offerte opstellen als u ons een kelder wilt laten bouwen. Onze bouwkundig ingenieur kan de plannen vertalen naar een offerte op maat. Deze kunt u vrijblijvend laten opstellen. Een definitieve offerte stellen we op na overleg met u. Hierbij gaan we uit van een architectuurplan, eventueel aangevuld met een stabiliteitsplan, lastenboek, meetstaat en sonderingsverslag. Vraag snel naar de mogelijkheden via het nummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen