Specialist in de kelderbouw

Kelderbouw is onze specialiteit en daarnaast tevens onze hoofdactiviteit. Met de kelderbouw zijn we actief in de regio’s Antwerpen, Brussel, De Kempen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Het bouwen van een waterdichte betonnen kelder is de basisfundering voor een woning, appartement, rust- en verzorgingstehuis, parkeergarages, etc. Daar 90 % van onze klanten professionele klanten zijn, hebben wij reeds ervaring met elk van de specifieke vereisten van deze projecten.

> Heeft u een vraag of wilt u meer weten over kelderbouw? Neem dan contact met ons op!

Kelderbouw voor particulier of in onderaanneming

De werken kunnen rechtstreeks gebeuren voor een klant of in onderaanneming voor de aannemer ruwbouw. Uiteraard gebeurt dit alles steeds in samenspraak met de architect en stabiliteitsingenieur. Extra aandacht gaat ook naar de waterdichte aansluitingen.

Een raming van een project kan gemaakt worden o.b.v. van een voorontwerp. Voor een definitieve offerte vertrekken we steeds van een architectuurplan, aangevuld met een eventueel stabiliteitsplan, meetstaat, lastenboek en sonderingsverslag.

Daar onze zaakvoerder Kennes Lennart bouwkundig ingenieur is, is het geen probleem om deze plannen snel en correct te kunnen lezen en te vertalen in een aangepaste offerte. Wij hebben tevens een calculator/werfleider met een bachelor bouwkunde. Beiden staan garant voor een flexibele en professionele opvolging van uw project.

Voor de technische aspecten verwijzen we u naar het gedeelte ‘uitvoering’.

> Contacteer ons voor een geheel vrijblijvende offerte voor het laten bouwen van een kelder

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over kelderbouw? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: