Bouwwerken Peetermans NV

Kennes Lennart is de zaakvoerder. Hij volgt actief de projecten dagelijks mee op en zorgt samen met Peetermans Bart, zijn rechterhand, voor een flexibele opvolging van de projecten, gaande van de offertes, contracten, werfvergaderingen tot afrekeningen. Zo zorgen zij voor een vlotte samenwerking met klanten, architecten, ingenieurs en leveranciers.

Onze firma heeft ongeveer 18 arbeiders verdeeld over verschillende ploegen met elk hun ploegbaas en eigen materiaal en vervoer. Onze kleinschaligheid gecombineerd met eersteklas materiaal laat ons toe om zeer flexibel samen te werken en vlot te reageren op wijzigingen in prijsvragen, uitvoering van projecten, meerwerken e.d. meer.

Ons wagenpark bestaat momenteel uit 4 vrachtwagens met kraan, 1 containervrachtwagen, 4 bestelwagens en 2 lichte vrachten. Voor de grote werven hebben wij een eigen bouwkraan met stroomgroep en 3 heftrucks ter beschikking. Met meer dan 1500 m² bekisting kunnen wij zowel de kleinere als grotere werven zonder problemen voorzien van voldoende materiaal. In ons overdekt magazijn worden de vorst- en watergevoelige producten gestockeerd.

Administratie wordt opgevolgd door Vermeulen Liliane, Mannaerts Ingrid en Michiels Petra. Zij verzorgen tevens de permanentie op het bureel waardoor ook een vlotte administratieve en financiële opvolging kan verzekerd worden.

Zowel onze arbeiders als bedienden volgen op regelmatige basis opleidingen om elk op hun terrein bijgeschoold te worden.  Voor arbeiders gaat dit van specifieke veiligheidsopleidingen tot bv. opfrissing van de EHBO.