Aannemer ondergrondse parking

aannemer ondergrondse parkingBouwwerken Peetermans is voor u de juiste aannemer voor de realisatie van uw ondergrondse parking op maat in de regio’s Antwerpen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Brussel en De Kempen. Met een ondergrondse parking maakt u optimaal gebruik van uw eigen ruimte (privé of bedrijfsmatig) en blijft de bovengrondse oppervlakte vrij voor ander gebruik. Het zorgt dus voor een optimale ruimtebesparing. Informeer bij aannemer Bouwwerken Peetermans naar de mogelijkheden en optimalisaties bij de ontwikkeling van uw ondergrondse parking.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

De aannemer voor een ondergrondse parking is Bouwwerken Peetermans

Bouwwerken Peetermans is dé specialist in uitvoering van betonwerken voor particuliere en professionele bouwwerken. Wij combineren kleinschaligheid met eersteklas materiaal en dat stelt ons in staat om ons zeer flexibel samen te werken en vlot te reageren op wijzigingen in de uitvoering van een project, de prijsvraag of in een samenwerking. Onze ervaren teams leveren binnen de afgesproken tijd zeer klantgerichte producten zoals funderingswerken voor ondergrondse parkings al dan niet met gepolierde vloeren. U kunt op ons rekenen voor een soepele samenwerking en een prachtig eindproduct.

> Ondergrondse parking nodig? Neem contact met ons op!

Vlotte samenwerking centraal

Voor meer informatie over aannemer Bouwwerken Peetermans en haar realisaties van ondergrondse parkings kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer + 32 14 54 04 24. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

> Ga direct naar de contactgegevens

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ondergrondse parkings? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: