Beton Antwerpen

Beton AntwerpenVoor al uw beton gerelateerde werken in de regio Antwerpen, Brussel en Vlaams Brabant bent u bij Bouwwerken Peetermans in Herselt op het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van betonwerken en kunnen u op een kwalitatieve en persoonlijke manier van dienst zijn. Het feit dat wij een gespecialiseerde prestatie kunnen koppelen aan een flexibele aanpak, zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien in al uw wensen en behoeftes. Voor uw beton gerelateerde zaken in de buurt van ons werkgebied, met name Antwerpen, Brussel en Vlaams Brabant, zijn wij dus uw betrouwbare partner.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Een divers aanbod van beton in de regio van Antwerpen

Binnen de regio van Brussel, Antwerpen en Vlaams Brabant kunnen wij u voorzien in diverse soorten diensten. Deze diensten zijn altijd van een zeer hoogstaand kwalitatief niveau. Bij ons kunt u zodoende terecht voor onder andere:

  • Wij kunnen uw parkeergarages verwezenlijken met bijbehorende inrit;
  • Ook voor keerwanden en laadkades kunt u bij ons terecht;
  • Verder kunnen wij u voorzien van gepolierde betonnen kelders;
  • Algemene funderingen.

Dit is slechts een kleine greep uit ons diverse aanbod. Voor meer informatie over wat wij kunnen doen met betrekking tot beton voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Verder hebben wij een zeer hoge standaard, zo bent u bij ons verzekerd van een driedubbele waterdichting. Wij staan zelfs zo achter onze diensten dat wij u een 10-jarige aansprakelijkheid aanbieden. Echter laten wij u ook na deze periode niet in de steek, wij denken dan ook altijd mee met onze klanten. Zodoende zijn wij uw betrouwbare partner in beton in de regio van Brussel, Antwerpen en Vlaams Brabant.

> Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer informatie wenst

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over beton in de regio Antwerpen, Brussel of Vlaams-Brabant? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: