Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Aannemer fundering

Zoekt u een aannemer die voor u een degelijke en solide fundering kan bouwen? Contacteer Bouwenwerken Peetermans NV dan eens. Ons bedrijf is reeds 20 jaar gespecialiseerd in betonwerken. Wij zijn vooral gekend voor het leveren van kwaliteitsbetonwerken, zoals betonnen kelders en keerwanden, maar u kunt ons ook inschakelen voor de bouw van algemene funderingen, zoals zolen, kolommen en machinefundering. Bouwwerken Peetermans is de aannemer voor uw fundering.

Aannemer fundering: funderingsbalken en -zolen of machinefunderingen

Wanneer u vraagt naar de specialiteiten van Bouwwerken Peetermans als aannemer voor funderingen, dan behoort het bouwen van funderingsbalken en -zolen zeker daartoe. U kunt ons inschakelen voor zijnde uitzetten, grondwerk, wapening, bekisten en het plaatsen van ankers, maar ook voor meer complexe funderingswerken op valse putten of paalfunderingen. Bijbehorende beperkte rioleringswerken zijn voor ons geen probleem. Daar blijft het echter niet bij. Ook op het gebied van machinefunderingen kunt u op onze diensten rekenen. Wij bouwen namelijk ook funderingen voor zware machines in fabrieken.

Vlotte samenwerking centraal

Bij Bouwwerken Peetermans staat de samenwerking met onze klanten, architecten, ingenieurs en leveranciers centraal. Wij stellen ons steeds flexibel op ten aanzien van de opvolging van projecten offertes, contracten et cetera. Wilt u gebruikmaken van de diensten van Bouwwerken Peetermans en ons inschakelen als uw aannemer voor een solide fundering? Bel dan gerust eens naar +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen