Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Berlinerwand

Een berlinerwand is veelal een voordelige en flexibele oplossing als voorbereiding op de graafwerken. De specialisten van aannemer Bouwwerken Peetermans weten hoe zij, ongeacht de omstandigheden, een berlinerwand kunnen inzetten om uitgravingen veilig te laten verlopen zonder risico’s of nadelen voor de aanpalende eigendommen. Wij stellen ons flexibel op en kunnen zo snel inspelen op wijzigingen in de bouwplannen.

Een berlinerwand laat u deskundig plaatsen door Bouwwerken Peetermans

Een berlinerwand is voordelig en flexibel te realiseren en bovendien bijzonder geschikt om op maat te leveren. Wél vraagt het gebruik van een berlinerwand om specialistische kennis en competenties voor een optimaal eindresultaat. Bouwwerken Peetermans is specialist in de uitvoering van betonwerken voor burgerlijke, utiliteits- en professionele bouwwerken en heeft tientallen jaren ervaring met de toepassingen van berlinerwanden bij uitvoeringen van kelders, ondergrondse parkings en meer. Het grote voordeel is, naast de op maat verwerking, de incidentvrije aanwending bij de uitgraving van de bouwput.

Deskundig advies

Bouwwerken Peetermans helpt u graag met het realiseren van een berlinerwand. Wij geven u deskundig advies en leveren uw project op maat en op tijd. Ons hoofddoel is gehoor geven aan uw wensen en deze ook te realiseren. Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze diensten, contacteer volledig vrijblijvend Bouwwerken Peetermans via telefoonnummer+ 32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen