Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Beton storten

Beton laten storten doet u natuurlijk door een specialist, waarbij Bouwwerken Peetermans de beste partner binnen de markt is. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin wij werkzaam zijn kunnen we u op de best mogelijke manier helpen. Daarnaast kennen we het reilen en zeilen van de markt en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zodoende kunt u door ons uw beton laten storten op de best mogelijke manier. Hierdoor, in combinatie met onze persoonlijke aanpak, bent u verzekerd van een samenwerking waar u met een juist gevoel op terugkijkt.

Beton laten storten door de specialist

Tevens hebben wij naast een professionele aanpak een zeer divers aanbod. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Gepolierde betonnen kelders, dit is zowel voor de industrie als de particulier;
  • Keerwanden en laadkades;
  • Parkeergarages met bijbehorende inrit.

Tevens bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit wanneer u ervoor kiest om beton te laten storten. Wij werken dan ook met een standaard van een driedubbele waterdichting. Zodoende dragen wij dan ook een 10-jarige aansprakelijkheid: wij staan achter onze diensten! Wanneer deze 10 jaar verstreken zijn laten we u natuurlijk ook niet in de steek, wij denken dan ook altijd mee met onze klanten.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten storten van beton? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier of het telefoonnummer: 014 - 54 04 24. Onze deskundige medewerkers kunnen u op een juiste manier helpen met al uw vragen of onduidelijkheden.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen