Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonkelders prijzen

Wilt u betonkelders laten bouwen, maar vreest u voor hoge prijzen? Wanneer u betonkelders door Bouwwerken Peetermans laat bouwen, hoeft u zeker niet voor hoge prijzen te vrezen. Wij bouwen voor u een betonkelder in het gewenste formaat en de gewenste vorm, aan een eerlijke prijs. Het bouwen van kelders is onze hoofdactiviteit. Zowel particulieren als professionals kunnen op de diensten van Bouwwerken Peetermans rekenen. Momenteel bestaat 90% van ons cliënteel uit professionele klanten; met de specifieke vereisten van zakelijke projecten hebben wij geen enkel probleem.

Betonkelders met driedubbele waterdichting aan lage prijzen

Overweegt u een betonkelder te laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs? Bouwwerken Peetermans is gekend als een specialist op het gebied van diverse soorten bouwwerken, en dat al 20 jaar lang. Wij zijn ook uw partner! Onze werkwijze luidt als volgt. Wij gieten onze betonkelders ter plaatse, waardoor de wanden van onze kelders sterker zijn dan de wanden van een traditioneel gemetste betonkelder. Bovendien kunnen wij garant staan voor kelders met een driedubbele waterdichting en daardoor ook voor een 10-jarige aansprakelijkheid. Maar ook na deze tijd kunt u steeds op onze diensten rekenen.

Veiligheid en milieuvriendelijkheid

Tijdens de bouw van een betonkelder aan een eerlijke prijs, in bijvoorbeeld de omgeving van Antwerpen, Brussel en Vlaams Brabant, houden onze medewerkers strikt rekening met de veiligheid en milieuvriendelijkheid. Wilt u weten welke kosten het laten bouwen van betonkelders met zich meebrengt? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, op basis van een basisontwerp. Voor het aanvragen van een offerte, voor meer informatie over onze diensten of de prijs van een betonkelder in het bijzonder kunt u terecht op het nummer +32 14 54 04 24. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de prijzen die wij voor het bouwen van betonkelders vragen.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen