Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonkelders

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien van het storten van betonkelders in de regio Kempen en de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant, moet u eens kijken naar de mogelijkheden van Bouwwerken Peetermans. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van deze dienst, door de jaren heen hebben wij dan ook een hoogstaande reputatie opgebouwd waarin wij al veel klanten tevreden hebben achtergelaten met hun betonkelders in heel Vlaams Brabant, van Antwerpen tot in de Kempen. Doordat wij gespecialiseerde diensten kunnen uitvoeren in combinatie met een zeer flexibele samenwerking kunnen wij u vaak voorzien in al uw wensen en behoeftes. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij ons, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U mag dan ook zeker een uitstekende service verwachten van ons! Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.

Betonkelders door heel Vlaams Brabant, Antwerpen en de Kempen

Bouwwerken Peetermans heeft een zeer groot verzorgingsgebied. Zo kunnen wij u voorzien van betonkelders in heel Vlaams Brabant, Antwerpen en de regio Kempen. Een kwalitatief en gedegen kelder van gewapend beton begint met een ontwerp dat klopt. Dit natuurlijk aan de hand van uw wensen en behoeftes. Zodoende kunnen wij u helpen met een realistisch plan, maar dat wel helemaal voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij kunnen u dan ook met onze ervaring op maat helpen, het gehele traject zijn wij dan ook uw betrouwbare partner.

Meerdere diensten

Naast het realiseren van betonkelders in Vlaams Brabant, Antwerpen en Kempen kunnen wij u ook steeds helpen met diverse andere soorten betonwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het realiseren van uw parkeergarages, zowel met inrit als zonder;
  • Het maken van keerwanden en laadkades;
  • Algemene funderingen, denk hierbij aan zolen, kolommen en ga zo maar door.

Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking van het realiseren van betonkelders? Ons verzorgingsgebied is zeer ruim, wij zijn werkzaam binnen Vlaams Brabant, Antwerpen en regio Kempen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier en het telefoonnummer: 014 - 54 04 24. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met advies op maat!

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen