Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonnen kelders

Een betonnen kelder aan een eerlijke prijs, die laat u bouwen door Bouwwerken Peetermans. Wij zijn actief in de regio’s Antwerpen, Brussel en Vlaams Brabant en vertellen u graag waarom u ons moet inschakelen voor de bouw van betonnen kelders. Al meer dan 20 jaar leveren wij diverse soorten betonwerken van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Bent u een particulier of een bedrijf in de industriële sector en wilt u een betonnen kelder laten bouwen? Voor Bouwwerken Peetermans is het eender: iedere wens ten aanzien van een betonnen kelder weten wij te realiseren. Vertel ons hoe u uw kelder wilt zien en wij geven gehoor aan uw aanvraag.

Betonnen kelder: offerte voor de prijs van bouw betonnen kelders

De betonnen kelders van Bouwwerken Peetermans zijn kelders die garant staan voor een driedubbele waterdichtheid. De wanden van onze kelders zijn stabieler dan de wanden van de reguliere kelders, omdat wij kelders ter plaatse gieten. Bovendien staan wij garant voor 10 jaar lang aansprakelijkheid. Natuurlijk kunt u na die tijd ook op onze diensten rekenen. Wanneer u interesse heeft in de diensten van Bouwwerken Peetermans en door onze specialisten betonnen kelders wilt laten bouwen, dan kunnen wij de prijs voor uw project berekenen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, die wij opmaken op basis van een bouwvoorstel. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor.

Klantgerichte service

Aan iedere particulier en ieder bedrijf leveren wij steeds een klantgerichte service. De wens van de klant staat bij ons centraal. Wij hebben een flexibele houding tegenover onze relaties (architecten, leveranciers, ingenieurs en klanten) en weten snel in te springen op veranderingen in een bouwproject. Wilt u de prijs van de bouw van uw betonnen kelder laten berekenen? Of heeft u ergens anders vragen over? Aarzel niet contact met ons op te nemen, via het telefoonnummer +32 14 54 04 24. Wij beantwoorden uw vragen graag en zo nauwkeurig mogelijk.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen