Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Betonwanden

Alle typen betonwanden kunt u volledig naar wens laten uitvoeren door Bouwwerken Peetermans. Al meer dan twintig jaar is ons bedrijf specialist in de uitvoering van betonwerken voor zowel utiliteitsbouw als privébouwwerken. Wij combineren kleinschaligheid met eersteklas materiaal en dat stelt ons in staat om ons flexibel op te stellen ten aanzien van samenwerkingen. Bovendien kunnen wij vlot reageren op wijzigingen in prijsvragen, uitvoeringen van projecten en meerwerken bijvoorbeeld.

Laat betonwanden plaatsen door Bouwwerken Peetermans

Bouwwerken Peetermans levert al jaren kwalitatief hoogwaardige betonwanden aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan, waardoor wij op basis van uw wensen en eisen de perfecte wand kunnen leveren. Ook geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de wand. Nadat we de juiste wand voor u hebben ontworpen, wordt hij ter plaatse bekist en volledig op maat opgebouwd. Door onze snelle en efficiënte werkwijze en gunstige prijszetting, zijn wij ideaal als leverancier voor al uw betonwanden.

Contact opnemen

Bouwwerken Peetermans levert volledig naar wens gemaakte en ter plaatse bekistte betonwanden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Bel naar + 32 14 54 04 24. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen