Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Gegoten beton

Bouwwerken Peetermans bouwt kelders, parkeergarages en nog veel meer met gegoten beton. Wij gieten het beton gewapend ter plaatse. Onze hoofdactiviteit is kelderbouw voor particulieren en de industrie. Een waterdichte betonnen kelder is de basisfundering voor een woning, rust- en verzorgingstehuis, appartement en meer. 90% van onze klanten zijn professionele klanten uit de industrie. Echter voor particulieren kunnen wij ook een kelder bouwen met gegoten beton tegen een scherpe prijs. Zo blijft het voor eenieder betaalbaar. Vraag snel naar uw mogelijkheden.

Gegoten beton voor kelderbouw of andere werkzaamheden

Bouwwerken Peetermans maakt niet alleen bij kelderbouw gebruik van gegoten beton, maar ook bij andere werkzaamheden in de omgeving van Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Zo gebruiken we gegoten beton bij de bouw van parkeergarages, het plaatsen van keerwanden en nog veel meer. Wij kunnen ook diverse gerelateerde werkzaamheden uitvoeren, zoals het plaatsen van een berlinerwand, secanspalenwand, het uitvoeren van droogzuiging en nog veel meer. Onze arbeiders hebben gedegen kennis van betonwerken en kunnen u ook van deskundig advies op maat voorzien.

Vraag naar de mogelijkheden

Het gebruik van gegoten beton biedt vele mogelijkheden voor betonwerken, zoals kelderbouw. Bouwwerken Peetermans speelt hier professioneel op in en helpt zowel particulieren als de industrie met betonwerken. Vraag snel naar de mogelijkheden bij de betonspecialist in Herselt, via het contactformulier of telefoonnummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen