Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Kelder woning

Een uitvoering van een waterdichte kelder onder uw woning is gegarandeerd een meerwaarde voor uw huis. Een kelder onder uw woning geeft u veel extra ruimte. Een waterdichte betonnen kelder is daarom een investering in uw woning die zichzelf terugbetaalt. Neem meteen contact op met Bouwwerken Peetermans.

Een kelder onder uw woning laat u bouwen door Bouwwerken Peetermans

Voor het laten bouwen van een kelder onder uw woning is het echter wel verstandig naar een echte specialist te gaan die ervaren vakmensen in dienst heeft die u kwaliteit op maat leveren voor de kelder onder uw woning. Bouwwerken Peetermans helpt u hier graag verder mee door een prachtig eindresultaat op te leveren. Bouwwerken Peetermans is een ervaren specialist in de uitvoering van betonwerken voor burgerlijke, utiliteits- en privébouwwerken. U geniet bij Bouwwerken Peetermans altijd van de volgende voordelen: persoonlijke behandeling door onze gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers, een uitgebreid wagen- en machinepark helpt alle lastige klussen aanpakken en een aansprekend resultaat dat geheel aansluit bij uw smaak en wensen.

Meer informatie

Voor meer informatie of persoonlijk advies over een kelder onder uw woning kunt u contact met Bouwwerken Peetermans opnemen via telefoonnummer + 32 14 54 04 24. Onze professionele specialisten helpen u graag aan een prachtige kelder voor uw woning.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen