Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Keermuren prijs

De meest stabiele keermuren aan de beste prijs? Die laat u bouwen door Bouwwerken Peetermans. Onze specialisten beschikken immers over ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van diverse bouwprojecten. Onze hoofdactiviteit is het bouwen van waterdichte betonnen kelders, maar wij kunnen ook keermuren, parkeergarages en funderingen aan de beste prijs bouwen. Ook voor bijbehorende werken als grondwerken, onderschoeiingen en droogzuigingen kunt u op Bouwwerken Peetermans rekenen.

Keermuren voor verschillende doeleinden aan de beste prijs

Sinds jaar en dag is Bouwwerken Peetermans bedrijven en particulieren van dienst met het bouwen van betonnen kelders en keermuren aan de beste prijs. De keermuren die wij produceren zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunnen zij op aangepaste funderingszolen geplaatst worden en ingezet worden bij een niveauverschil op een terrein. Ook kunnen zij dienen als stockageboxen voor bouwmaterialen bijvoorbeeld. Heeft u een fundering nodig voor een staalconstructie? Door ankers in het beton te plaatsen kunnen keermuren ook daarvoor perfect worden gebruikt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten welke prijs wij rekenen voor de keermuren die wij bouwen? Bel dan gerust eens naar +32 14 54 04 24. Wij kunnen, op basis van een voorontwerp, een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Ook voor vragen kunt u steeds op dit nummer terecht. 

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen