Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Keermuur maken

Een keermuur van het beste beton laten maken, die klus laat u natuurlijk over aan een ware specialist op het gebied van betonnen bouwwerken. Denk bijvoorbeeld eens aan Bouwwerken Peetermans. Wij leveren al meer dan 20 jaar producten van kwaliteitsbeton met de beste service. En dat is waarmee wij bij onze klanten om bekend staan. Bij ieder bouwproject staat de wens van de klant centraal en wij gaan tot het uiterste om deze wens te realiseren. Voor een keermuur van beton met de beste klantgerichte service moet u bij Bouwwerken Peetermans zijn.

Keermuur van beton laten maken op basis van een goede samenwerking

Bouwwerken Peetermans, werkzaam in de regio’s Brussel, Antwerpen en Vlaams Brabant, hecht veel waarde aan goede samenwerkingen. Van architecten tot ingenieurs, van leveranciers tot klanten: door met iedere partij vlot samen te werken, komt ieder bouwproject tot een goed eind. Bouwwerken Peetermans is een kleinschalig bedrijf dat beschikt over eigen kwaliteitsmateriaal en eigen vervoer. Ons wagenpark is voorzien van onder meer een bouwkraan, heftrucks, bestelwagens en vrachtwagens. Verder zijn wij erg flexibel ten aanzien van de opvolging van projecten, offertes, afrekeningen en contracten. Of een bedrijf ons nu inschakelt voor een keermuur van beton of een particulier beroep op ons doet voor het laten bouwen van een betonnen kelder: wij zijn iedereen graag van dienst.

Meer informatie over de prijs

Wilt u meer informatie over de prijs die wij rekenen voor het maken van een keermuur van beton? Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opmaken, op basis van een voorontwerp. Wilt u graag een offerte ontvangen? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan even naar +32 14 54 04 24. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft en bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Laat het bedenken van een oplossing op maat maar aan ons over.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen