Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Keerwanden plaatsen

Door Bouwwerken Peetermans keerwanden laten plaatsen is gegarandeerd een succes. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het neerzetten van betonnen bouwwerken. Deze werken zijn waterdicht en zeer stevig. Onze medewerkers zijn ervaren en volgen bijscholingstrajecten om bij te blijven. Hierdoor voldoen de keerwanden die u door ons laat plaatsen altijd aan de laatste vereisten.

Keerwanden plaatsen voor verschillende doeleinden

Keerwanden zijn geschikt om te gebruiken voor uiteenlopende zaken. Zo kunt u opslag creëren of een niveauverschil verhelpen. Veel bedrijven hebben door ons de keerwanden laten plaatsen op aangepaste funderingszolen. De muren kunnen tot een grote hoogte gebouwd worden terwijl ze goed stabiel blijven. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijfspand. Naast het plaatsen van keerwanden kunt u bij ons terecht voor:

  • Kelders
  • Parkeergarages
  • Waterbouwkundige werken
  • Algemene funderingen
  • Ondergrondse buffertanks

Algemene funderingen

Naast het plaatsen van keerwanden zijn wij ervaren met het plaatsen van algemene funderingen. Hierop kunnen dan eventueel keermuren geplaatst worden. Het gaat dan om funderingsbalken en – zolen of complexe werken op bijvoorbeeld valse putten. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met gebruik van beton is zeer uitgebreid. Daarbij kunnen wij ook beperkte rioleringen aanleggen zonder tussenkomst van een derde partij. Contacteer Bouwwerken Peetermans BV via het telefoonnummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen