Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Kelderbouw prijzen

Voor kelderbouw worden soms hoge prijzen gerekend. Echter, dat is helemaal niet nodig, zo bewijst Bouwwerken Peetermans. Wij zijn reeds 20 jaar een specialist op het gebied van betonwerken en hanteren vriendelijke prijzen voor kelderbouw. Overweegt u om een kelder te laten bouwen door de specialisten van Bouwwerken Peetermans en wilt u meer weten over de kosten die de bouw van een nieuwe kelder met zich meebrengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kelderbouw aan eerlijke prijzen: Bouwwerken Peetermans

Wij bouwen sinds jaar en dag kelders aan particulieren en bedrijven. Enerzijds kan dit door rechtstreeks voor een klant te werken, anderzijds werken wij ook regelmatig in onder aanneming. In samenspraak met u kunnen we tot de keuze voor één van deze opties komen. Wanneer u voor de service op het gebied van kelderbouw van Bouwwerken Peetermans kiest, dan kiest u voor kelders met een driedubbele waterdichting aan eerlijke prijzen. Onze kelders worden namelijk gegoten in plaats van traditioneel gemetst. Daarenboven staan wij garant voor 10-jarige aansprakelijkheid. Uiteraard laten wij onze klanten na die tijd niet in de steek.

Kelderbouw: onze hoofdactiviteit

Bouwwerken Peetermans mag kelderbouw tot zijn hoofdactiviteit rekenen en rekent daar vanzelfsprekend eerlijke prijzen voor. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel dan naar één van onze medewerkers, via het nummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen