Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Prijzen beton

Laat te prijzen voor kelders of keerwanden van beton berekenen door een betrouwbare aannemer, zoals Bouwwerken Peetermans. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het bouwen van kelders, parkeergarages, funderingen en keerwanden van beton in onder meer Vlaams Brabant, Brussel en Antwerpen en hanteren hier uiterst vriendelijke prijzen voor. Wanneer u interesse heeft in de diensten van Bouwwerken Peetermans, dan kunt u door onze specialisten een vrijblijvende offerte laten opstellen.

Prijzen van kelders en keerwanden van beton

Voor de bouw van diverse soorten betonwerken moet u bij Bouwwerken Peetermans zijn. Wij bouwen al meer dan 20 jaar parkeergarages, kelders, keerwanden en funderingen van het meest sterke beton aan de eerlijkste prijzen. Zowel professionals uit de industriële sector als particulieren kunnen ons inschakelen. Wij kunnen zowel in onder aanneming als rechtstreeks voor de klant werken, iets dat in samenspraak met de klant beslist wordt.

Flexibiliteit voorop

De specialisten van Bouwwerken Peetermans stellen zich flexibel op tegenover de opvolging van projecten, offertes, contracten, afrekeningen en vergaderingen. Wij houden van vlotte samenwerkingen en spelen graag snel in op veranderingen in het bouwproces. Wilt u door ons de prijzen voor een kelder of keerwand van beton laten berekenen? Onze medewerkers stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt hen bereiken via het contactformulier of het nummer +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen