Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Secanspalenwand

Een secanspalenwand is een beschoeiingswand waarmee u meer stevigheid biedt aan uw gebouw. Bij Bouwwerken Peetermans hebben wij al vele jaren ervaring in het verzorgen van stevige kelders en funderingen van allerlei soorten gebouwen. Daarom zijn wij zeker bekend met de constructie van een secanspalenwand. U bent daarmee zeker van een vakkundige uitvoering door een ervaren bouwbedrijf, op welke schaal dan ook.

Een secanspalenwand als wal tegen grond en water

De secanspalenwand is een uitstekende oplossing wanneer de bouwput van uw nieuwbouw zich vlak bij een ander gebouw bevindt. De funderingen van het aangrenzende gebouw bevinden zich eventueel minder diep, waardoor u een betere oplossing voor fundering moet zoeken. De secanspalenwand is hierbij uitstekend geschikt. De palen worden naast geboord naast het te stutten gebouw en vervolgens gestabiliseerd door middel van grondankers. Dan bent u voorzien van stevige fundamenten die grondkerend, waterremmend en trillingenvrij zijn.

Interesse? Laat het ons weten!

Denkt u een secanspalenwand nodig te hebben bij uw volgende bouwproject? Reken dan op de vakmensen van Bouwwerken Peetermans. Met jaren ervaring in uiteenlopende projecten verwezenlijken zij vlot de fundering van uw specifieke project. Uw visie staat hierin centraal. Voor een afspraak of meer informatie, kunt u ons contacteren op het nummer + 32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen