Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Waterdicht beton

Voor waterdicht bouwwerk van beton moet u zeker bij Bouwwerken Peetermans zijn. Al meer dan 20 jaar bezorgen wij particulieren en bedrijven uit de industriële sector kelders, keerwanden, funderingen en parkeergarages. Ons streven? Waterdicht bouwwerk van beton leveren! Zoekt u een aannemer die u van waterdichte betonnen kelders of parkeergarages kan voorzien? Aarzel dan zeker niet ons eens te contacteren.

Kelder van beton die waterdicht is

Om de waterdichtheid van onze bouwwerken te garanderen, werken wij met bepaalde technieken die onze werken driedubbel waterdicht maken. Dat is immers onze standaard. In plaats van onze kelders te metselen, gieten wij onze kelders ter plaatse. Het resultaat? Kelders met stabielere wanden, met een waterdichtheid van 100%. Tijdens de bouw van onze kelders besteden wij niet alleen extra aandacht aan de waterdichte aansluitingen, maar ook aan de veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Bouwwerken van de beste materialen

Bij Bouwwerken Peetermans gaan wij enkel voor het beste resultaat. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat beschikt over eigen vervoer en eigen, eersteklas, materiaal, waardoor wij ons doel kunnen bereiken: uw kelder of parkeergarage van beton realiseren die volledig waterdicht is. Wanneer u Bouwwerken Peetermans wilt inschakelen voor de realisatie van uw bouwwens, dan vragen wij u te bellen naar +32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen