Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

Waterdichte kelder

Zoekt u een aannemer die een waterdichte kelder voor u kan bouwen in de regio Brussel, Antwerpen en Vlaams Brabant? Dan moet u zeker en vast bij Bouwwerken Peetermans zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van waterdichte kelders. In plaats van dat wij onze kelder traditioneel metselen, gieten wij onze kelders. Hierdoor zijn niet alleen de wanden een stuk stabieler dan de wanden van een traditionele kelder, ook zijn ze driedubbel waterdicht. Dat is wat wij van Bouwwerken Peetermans kunnen garanderen.

Waterdichte kelder: 100% waterdichtheid gegarandeerd

Bouwwerken Peetermans is gespecialiseerd in het bouwen van waterdichte kelder: dit is immers onze specialiteit. Wij kunnen waterdichte kelders bouwen in diverse afmetingen en vormen en dus ook in het formaat waarin u een kelder zou willen hebben. Wij staan tevens garant voor 10-jarige aansprakelijkheid ten aanzien van de 100% waterdichtheid van onze kelders. Echter, ook na die 10 jaar zijn wij onze klanten steeds van dienst. Wij helpen overigens niet alleen industriële bedrijven aan waterdichte kelders, ook particulieren kunnen wij aan een solide kelder helpen.

Rechtstreeks voor de klant of onder aanneming

De specialisten van Bouwwerken Peetermans kunnen waterdichte kelders bouwen rechtstreeks voor de klant maar ook in onder aanneming. De keuze voor één van deze mogelijkheden gaat natuurlijk in samenspraak met u. Wilt u ons inschakelen voor de bouw van waterdichte kelders? Bel dan even naar +32 14 54 04 24of vul het contactformulier in.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen