Bouwwerken Peetermans NV
Westerlosesteenweg 79 A3/00
2230 Herselt

014 / 54 04 24
014 / 54 45 81

info@peetermans-beton.be

BTW nr.: BE 0467.360.648

XPS

De XPS-isolatieplaten zijn een uitstekend materiaal voor het isoleren van elke plaats in een gebouw. Als bijzonder licht materiaal is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Bij Bouwwerken Peetermans gebruiken wij dit materiaal graag bij de isolatie van uw kelder. XPS platen nemen geen vocht op, waardoor ze heel goed bruikbaar zijn onder de grond. We willen namelijk vervelende vocht- en hygiëneproblemen vermijden in uw kelder. Daarom gebruiken wij alleen het beste materiaal.

Vertrouw op goede isolatie met XPS-materiaal

XPS staat voor geëxtrudeerd polystreen hardschuim, een kwalitatief hoogwaardig materiaal. De isolatiemogelijkheden zijn dan ook eindeloos, aangezien u niet alleen kelders, maar ook zwembaden, muren, daken en vloeren met deze platen kan isoleren. Met een hoge drukvastheid zijn de platen duurbaar en beloopbaar. Met makkelijke bevestigingsmogelijkheden, werken wij heel snel met het materiaal, waardoor we snel aan de slag gaan met uw isolatieproject.

Reken op ervaren vakmanschap

Zou u graag uw kelder laten isoleren met het beste materiaal? Reken dan op de XPS-platen die wij op een vakkundige manier plaatsen precies zoals u wilt. Met een goed geïsoleerde kelder bent u verlost van vervelende ongemakken en geniet u op lange termijn van een hygiënische en droge ruimte. Twijfel daarom niet en schakel ons in voor al uw mogelijke kelderwerken. Contacteer ons via het telefoonnummer + 32 14 54 04 24.

Contact

vul onderstaand contactformulier in en een medewerker van Bouwwerken Peetermans NV zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen