Betonwerk

Betonwerk door Bouwwerken Peetermans NVBouwwerken Peetermans heeft ervaring met de aanleg van verschillende toepassingen in betonwerk. U kunt door ons parkeergarages, waterdichte kelders of andere werken aan laten leggen. Wij werken alleen met eerste klas materialen zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Het betonwerk dient aan verschillende regels te voldoen, met 20 jaar ervaring weten wij wat de vereiste zijn om een project tot een goed einde te brengen.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Stevig betonwerk laten aanleggen door Bouwwerken Peetermans

Onze firma wordt geleid door Kennes Lennart, die samen met Peetermans Bart de 18 personeelsleden aanstuurt. Deze werken op ploegbasis en hebben elk hun specialisatie en teamleider. Daarnaast hebben wij een groot wagenpark met verschillende machinerie om uw betonwerk aan te leggen. Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold zodat de kennis die wij inzetten de laatste innovaties volgen. Wij hebben ervaring met de aanleg van onder andere de volgende type betonwerk:

  • Kelderbouw
  • Waterbouwkundige werken
  • Parkeergarages
  • Keerwanden

Onze hoofdactiviteit beslaat de aanleg van kelders voor zowel de industrie als privé. We vinden het dankbaar werk om de fundering voor vele bouwwerken te leggen. Daarbij hebben wij ervaring met de vereisten voor professionele doeleinden en doen we alles in samenspraak met de stabiliteitsingenieur en architect. We zorgen daarbij dat alle aansluitingen waterdicht zijn. 

> Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer informatie wenst

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over betonwerk? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: