Gegoten beton

Gegoten beton door Bouwwerken Peetermans NVBouwwerken Peetermans bouwt kelders, parkeergarages en nog veel meer met gegoten beton. Wij gieten het beton gewapend ter plaatse. Onze hoofdactiviteit is kelderbouw voor particulieren en de industrie. Een waterdichte betonnen kelder is de basisfundering voor een woning, rust- en verzorgingstehuis, appartement en meer. 90% van onze klanten zijn professionele klanten uit de industrie. Echter voor particulieren kunnen wij ook een kelder bouwen met gegoten beton tegen een scherpe prijs. Zo blijft het voor eenieder betaalbaar. Vraag snel naar uw mogelijkheden.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Gegoten beton voor kelderbouw of andere werkzaamheden

Bouwwerken Peetermans maakt niet alleen bij kelderbouw gebruik van gegoten beton, maar ook bij andere werkzaamheden in de omgeving van Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Zo gebruiken we deze tevens bij de bouw van parkeergarages, het plaatsen van keerwanden en nog veel meer. Wij kunnen ook diverse gerelateerde werkzaamheden uitvoeren, zoals het plaatsen van een berlinerwand, secanspalenwand, het uitvoeren van droogzuiging en nog veel meer. Onze arbeiders hebben gedegen kennis van betonwerken en kunnen u ook van deskundig advies op maat voorzien.

Bouwwerken Peetermans speelt hier professioneel op in en helpt zowel particulieren als de industrie met betonwerken. Vraag snel naar de mogelijkheden bij de betonspecialist in Herselt.

> Klik hier om direct naar onze contactgegevens te gaan

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: