Keerwanden plaatsen

Keerwanden plaatsenDoor Bouwwerken Peetermans keerwanden laten plaatsen is gegarandeerd een succes. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het neerzetten van betonnen bouwwerken. Deze werken zijn waterdicht en zeer stevig. Onze medewerkers zijn ervaren en volgen bijscholingstrajecten om bij te blijven. Hierdoor voldoen de keerwanden die u door ons laat plaatsen altijd aan de laatste vereisten.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Keerwanden plaatsen voor verschillende doeleinden

Keerwanden zijn geschikt om te gebruiken voor uiteenlopende zaken. Zo kunt u opslag creëren of een niveauverschil verhelpen. Veel bedrijven hebben door ons de keerwanden laten plaatsen op aangepaste funderingszolen. De muren kunnen tot een grote hoogte gebouwd worden terwijl ze goed stabiel blijven. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijfspand. Naast de keerwanden kunt u bij ons terecht voor:

  • Kelders
  • Parkeergarages
  • Waterbouwkundige werken
  • Algemene funderingen
  • Ondergrondse buffertanks

> Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer informatie wenst.

Algemene funderingen

Naast het plaatsen van de wanden zijn wij ervaren met het plaatsen van algemene funderingen. Hierop kunnen dan eventueel keermuren geplaatst worden. Het gaat dan om funderingsbalken en – zolen of complexe werken op bijvoorbeeld valse putten. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met gebruik van beton is zeer uitgebreid. Daarbij kunnen wij ook beperkte rioleringen aanleggen zonder tussenkomst van een derde partij.

> Klik hier om direct naar onze contactgegevens te gaan

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: