Kelder laten bouwen

Kelder laten bouwenEen kelder in gewapend beton laten bouwen is een goed plan. Een kelder van gewapend beton is gegarandeerd waterdicht en daarom een aanwinst voor uw woning of bedrijfspand. Bouwwerken Peetermans heeft zich gespecialiseerd in kelders in gewapend beton en heeft dan ook al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van een divers aantal projecten. Indien u als particulier of als bedrijf behoefte heeft aan een betrouwbare kelder, dan kunt u bij ons terecht; deze kunt u door onze vakkundige medewerkers laten bouwen.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Een kelder in beton laten bouwen door Bouwwerken Peetermans

Een degelijke kelder in gewapend beton begint met een ontwerp dat in alle opzichten klopt. Het moet passen bij uw wensen en voorkeuren, maar ook moet er rekening gehouden worden met de technische mogelijkheden en de kenmerken van de omgeving. Ook hierin is het een voordeel dat Bouwwerken Peetermans kan bouwen op het specialisme en de ervaring die nodig zijn om elke klus te laten slagen. Daarenboven stellen wij ons flexibel op tegenover onze klanten. Wij bespreken graag wat de vereisten van uw project zijn en spelen daar zo goed als mogelijk op in. Op de website vindt u alles wat u moet weten over ons aanbod en ons bedrijf. Onze firma is overigens vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen, Vlaams Brabant en Brussel.

> Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer informatie wenst.

Eigen wagenpark

Bouwwerken Peetersmans beschikt over een eigen wagenpark die van alle gemakken is voorzien. Momenteel beschikken wij over onder andere bestelwagens, vrachtwagens met kraan, een containervrachtwagen en lichte vrachten, een bouwkraan met stroomgroep en heftrucks. Of het nu gaat om het nu gaat om een groot of klein werf, wij kunnen deze te allen tijde voorzien.

Is er iets wat u niet heeft kunnen vinden op de website of wilt u vrijblijvend meer informatie over een kelder in beton? Of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

> Klik hier om direct naar onze contactgegevens te gaan

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: