XPS

XPS-isolatieplaten van Bouwwerken Peetermans NVDe XPS-isolatieplaten zijn een uitstekend materiaal voor het isoleren van elke plaats in een gebouw. Als bijzonder licht materiaal is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Bij Bouwwerken Peetermans gebruiken wij dit materiaal graag bij de isolatie van uw kelder. XPS platen nemen geen vocht op, waardoor ze heel goed bruikbaar zijn onder de grond. We willen namelijk vervelende vocht- en hygiëneproblemen vermijden in uw kelder. Daarom gebruiken wij alleen het beste materiaal.

> U heeft een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons direct!

Vertrouw op goede isolatie met XPS-materiaal

XPS staat voor geëxtrudeerd polystreen hardschuim, een kwalitatief hoogwaardig materiaal. De isolatiemogelijkheden zijn dan ook eindeloos, aangezien u niet alleen kelders, maar ook zwembaden, muren, daken en vloeren met deze platen kan isoleren. Met een hoge drukvastheid zijn de platen duurbaar en beloopbaar. Met makkelijke bevestigingsmogelijkheden, werken wij heel snel met het materiaal, waardoor we snel aan de slag gaan met uw isolatieproject.

> Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer informatie wenst.

Reken op ervaren vakmanschap

Zou u graag uw kelder laten isoleren met het beste materiaal? Reken dan op de XPS-platen die wij op een vakkundige manier plaatsen precies zoals u wilt. Met een goed geïsoleerde kelder bent u verlost van vervelende ongemakken en geniet u op lange termijn van een hygiënische en droge ruimte. Twijfel daarom niet en schakel ons in voor al uw mogelijke kelderwerken. Neem contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wenst.

> Klik hier om direct naar onze contactgegevens te gaan

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: